המאמר על תחנת רדיו כל השלום, המשדרת ברוב חלקי הארץ בתדר 107.2FM.
רדיו כל השלום הוקם כיוזמה משותפת של הארגון הפלסטיני בילאדי והמרכז היהודי – ערבי לשלום בגבעת חביבה והוא מסקר את פעילותם של ארגוני שלום ומשמש במה לקולות שאינם מקבלים ביטוי באמצעי התקשורת הקיימים.
התחנה כל השלום אינה מכוונת לקהל של מחנה פוליטי מסוים אלא לקהל הרחב ולמקבלי החלטות משני הצדדים, רדיו כל השלום משדר תקווה לסיום הסכסוך ומקדם רעיונות של שלום, כבוד הדדי, דו קיום, פלורליזם, צדק וסולידאריות חברתית.
הרדיו משדר בשלוש שפות – עברית ערבית ואנגלית.
תחנת הרדיו יוצרת מרחב לקיום דיאלוג אלטרנטיבי לאזרחים משני העמים, והשפעה של החברה האזרחית על מקבלי ההחלטות. רדיו כל השלום מאפשר לכל אדם, ללא קשר לעמדותיו הפוליטיות, להכיר את הצד השני מקרוב, ובדרך ייחודית ושווה. שיתוף פעולה ישראלי-פלסטיני מעביר מסר אופטימי בימים קודרים אלה, ומשדרים תקווה לסיום הסכסוך.
ניתן להאזין בתדר 107.2FM ברוב שטחי מדינת ישראל והרשות הפלסטינית ובאמצעות אתר האינטרנט.
את התחנה מנהלים מייסה בראנסי – סניורה ומוסי רז.
תדרים ודרכי השמעה:
ברוב חלקי הארץ - 107.2FM
דרך אתר התחנה אונליין: http://www.allforpeace.org
*עקב בעיות משפטיות, שידורי התחנה הופסקו.